Over Fruit NL

Fruit NL staat voor smaakvol en sappig hardfruit met een gezonde ‘bite’. Onze kwaliteit is het resultaat van een mooie samenwerking tussen teler en natuur. En daar zijn we trots op, wat de verpakking en presentatie onderstrepen. Wat u niet ziet maar wel moet weten, is dat Fruit NL veel waarde hecht aan transparantie, eerlijkheid, innovatie en voedselveiligheid.

Transparantie

Transparantie: ons kent ons, letterlijk! Wij betrekken onze afnemers bij de teelt en laten de teler kennismaken met de consument. Met zoveel transparantie is eerlijkheid zowel een voorwaarde als een logisch resultaat.

Innovatie

Innovatie: iedereen heeft het erover, maar Fruit NL investeert als een van de weinigen écht veel energie, tijd en middelen in vernieuwing. Of het nu gaat om moderne teelttechnieken, procesoptimalisatie, duurzaamheid of productverbetering, Fruit NL probeert overal vooruitstrevend in te zijn.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid: voor ons een basisvoorwaarde, die echter steeds belangrijker en complexer wordt. Dat heeft niet alleen te maken met de regelgeving, maar vooral met ons eigen verantwoordelijkheidsgevoel.

100 jaar ervaring

En verder? Verder zijn we gewoon een bedrijf waar we met z'n allen de handen uit de mouwen steken. Om voor u het allerbeste resultaat te bereiken, ongeacht het aantal obstakels dat we moeten nemen. Dat doen we al meer dan 100 jaar!

Partners

Bij het telen van smaakvolle appels draait alles om samenwerking; de samenwerking tussen mens en natuur, de samenwerking tussen de specialisten in onze boomgaarden, maar ook de samenwerking met andere ondernemers in de fruitteelt en andere partners die belangrijk zijn voor ons. Zonder deze partners zouden wij onmogelijk dat heerlijke fruit kunnen telen waarmee we onze naam hebben opgebouwd.