Expeditie medewerker

Werkzaamheden

Het bedrijf is een familiebedrijf waar naast een goede sfeer ook hard gewerkt wordt. Dagelijks ben jij als expeditie medewerker bezig met het klaarzetten en controleren van verschillende appels en peren. Jij wilt dat onze klanten de beste kwaliteit geleverd krijgen. Het is je doel om ons fruit te voorzien van de juiste labels op de verschillende soorten kratten, bakken en collies. Wanneer de verkooporders gereed zijn, zorg jij ervoor dat de chauffeurs met de juiste vervoersdocumentatie de weg op kunnen. Verder verricht je diverse werkzaamheden, waaronder het opgeruimd houden van je werkomgeving.


Wie ben jij?

  • Je bent flexibel en positief ingesteld
  • Je bent een echte aanpakker
  • Je werkt nauwkeurig en proactief
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
  • Ervaring in de AGF branche is een pré, maar geen vereiste


Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een dynamische organisatie met een goede werksfeer. Je hebt uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een prettige werkomgeving. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.


Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Stuur direct jouw sollicitatie naar personeel@fruitnl.com of neem telefonisch contact met ons op en kom langs voor een kennismaking op ons kantoor in Ommeren. Tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.